Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα “Beach Volley” 2021

To ετήσιο Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα Beach Volley που διοργανώνει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ανάμεσα στις εταιρείες-Μέλη του, επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω της πανδημίας, συμπληρώνοντας έτσι 26 χρόνια προσφοράς και κοινωνικό-οικονομικής υποστήριξης προς την Κυπριακή κοινωνία. Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χωρίς την φυσική παρουσία κοινού, στα γήπεδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στη Λεμεσό, στις 5, 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, παραμένοντας συνεπής στην εταιρική κοινωνική του ευθύνη, προσέφερε για ακόμα μια χρονιά όλα τα καθαρά έσοδα του Πρωταθλήματος, για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου “Ένα Όνειρο, Μία Ευχή”, ο οποίος εκπληρώνει ευχές καρκινοπαθών παιδιών και προσφέρει τόσο οικονομική αλλά και ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες των παιδιών αυτών. Η ενθουσιώδης συμμετοχή των Εταιρειών-Μελών του Επιμελητηρίου στα πρωταθλήματα Beach-Volley για πάνω από 25 χρόνια, αποδεικνύει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, η οποία συνεισφέρει αθόρυβα και ουσιαστικά στη Κυπριακή κοινωνία.

Επιπρόσθετα, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στο Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας Κύπρου, στις εταιρίες-Μέλη του και στο προσωπικό τους αλλά και σε όλους όσους υποστήριξαν το σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί.